Canicula se întoarce în forță. Vremea va fi călduroasă în majoritatea regiunilor din tara noastra, după cum anunță și meteorologul de serviciu.

Oana Catrina, meteorolog ANM, a făcut mai multe anunțuri despre cum va fi vremea astăzi dar și în weekend. Episodul de caniculă se prelungește și luni:

“Vom avea parte de caniculă, local în regiuni sud-estice, izolat chiar peste 37 de grade, în special duminică și luni. Astăzi în jur de 36 de grade așteptăm în Capitală, disconfortul termic va fi unul accentuat.

Din perspectiva ploilor trebuie menționat că vor fi reprize de ploaie, izolat căderi de grindină, în special la munte. Duminică și luni vom avea parte de ploi foarte puține, în special în zona de munte.

Pe litoral, o vreme splendidă în acest weekend, cam 29 de grade, iar apa mării 25 de grade, o vreme potrivită pentru a petrece weekendul pe litoral, dar și în zona de munte vremea va fi una frumoasă, doar după-amiaza își vor face apariția ploile scurte dar nu însemnate cantitativ.”, a declarat Oana Catrina.

Articolul precedentMAE – Atenționare de călătorie pentru Franța
Articolul următorCe se întâmplă cu banii pentru ajutoarele de alimente. Anunțul premierului Ciolacu