Vremea în data de 28 iunie se răcește treptat în toată țara și urmează o perioadă în care ploile vor domina.

O informare meteo de vreme rea este în vigoare până la ora 23:00. Potrivit ANM, ploile cuprind toată țara. 

Prognoza meteo emisă de ANM anunță ploi și intensificări ale vântului în toată țara.

Interval de valabilitate: până pe 28 iunie, ora 23
Fenomene vizate: instabilitate atmosferică
Zone afectate: conform textului

În intervalul menționat, spun meteorologii, vor fi perioade cu averse, descărcări electrice, izolat grindină și local intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h. 

Astfel de manifestări se vor semnala pe parcursul zilei de miercuri (28 iunie) în sud, sud-est, la munte și local în restul teritoriului.

Pe alocuri, se vor acumula cantități de apă de 15…25 l/mp.

În București, vremea va deveni instabilă, cerul va fi noros și vor fi perioade cu averse posibil asociate cu descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul a 26 de grade. 

La munte se va răci și va ploua pe arii mai extinse. Pe spații mici se vor înregistra cantități de apă mai însemnate, peste 15…25 l/mp și vor fi condiții de grindină. 

Și la mare vremea va fi instabilă, mai ales spre seară. Cerul va fi temporar noros și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului, posibil grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 26 de grade, iar temperatura apei mării va avea valori de 23…24 de grade.

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: „Șeful statului paralel, Coldea, are infiltrați în biserică, în politică, business și peste tot!”
Articolul următorULTIMĂ ORĂ: Au fost PUBLICATE rezultatele la Evaluarea Națională! Intră AICI să vezi ce note ai obținut!