Vremea intră într-un proces de răcire ușoară, semn că toamna începe să se instaleze. Canicula, însă, nu se lasă dusă. În continuare vor fi temperaturi în pragul caniculei. 

Prognoza meteo săptămâna 28.08.2023 – 04.09.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a ţării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile nord-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nord-vestice şi local în cele vestice, centrale, sudice şi estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo săptămâna 04.09.2023 – 11.09.2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în regiunile sudice şi sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo săptămâna 11.09.2023 – 18.09.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile estice şi sud-estice.

Regimul pluviometric se va situa în jurul celui specific pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Prognoza meteo săptămâna 18.09.2023 – 25.09.2023

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile estice şi sud-estice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor. 

Articolul precedentSănătatea danturii. Cele 9 alimente care îți curăță și albesc dinții
Articolul următorKlaus Iohannis, după vizita la Floreasca: “E inacceptabil să dăm din umeri și să mergem mai departe. Nu acuz pe nimeni ACUM, dar aștept explicații”