Vremea pune mari probleme în ultimele zile. Cantitățile mari de apă căzute au generat inundații în mai multe zone.

Vremea severă a făcut din nou prăpăd în țară. În județul Neamț o viitură a acoperit șoseaua, iar mașinile nu au mai putut circula. În județul Gorj, un drum s-a surpat, iar o casă aflată în apropiere a fost în pericol să se prăbușească. Și în Capitală vremea extremă a făcut victime: o femeie în vârstă de 93 de ani a ajuns de urgență la spital după ce un copac a căzut peste ea în timp ce stătea pe bancă în parc. Guvernul va oferi din rezervele statului ajutoare alimentare pentru persoanele afectate de inundații. 

În județul Neamț o ploaie torențială a inundat în doar câteva minute o șosea din localitatea Unghi iar mașinile nu au mai putut circula.

Și pe drumul spre mare s-a circulat cu dificultate din cauza ploii torențiale care a dat bătăi de cap șoferilor. Vizibilitatea a fost extrem de redusă.

În județul Gorj a plouat puternic zeci de minute, iar o casă a fost în pericol să se prăbușească după ce un drum s-a surpat lânga ea din cauza viiturii.

Iar în Capitală o femeie în vârstă de 93 de ani a ajuns de urgență la spital după ce un copac a căzut peste ea în timp ce stătea pe bancă într-un parc din sectorul 3. Femeia era împreună cu nepoata sa și cu o alta femeie la momentul incidentului, însă cele două au reușit să se ferească. Primul ajutor i-a fost acordat de oamenii din parc până la sosirea ambulanței. Polițiștii au delimitat zona până când au reușit să îndepărteze arborele și banca distrusă.

Meteorologii spun că vremea va fi instabilă și în zilele următoare. 

Articolul precedentNoi modificări pentru românii care îşi fac buletin
Articolul următorTensiuni în Coaliție! Cine este omul care tulbură apele în relația PNL-PSD? – Liberalii, reuniți în ședință luni dimineață