Pedichiura este un moment de relaxare de care nu te poți lipsi, mai ales vara. Pentru a fi la modă și atrăgătoare până în vârful picioarelor, descoperă ideile editorilor de beauty pentru a-ți sublima unghiile de la picioare în această vară.

Vara este perioada în care picioarele noastre sunt cel mai expuse, așa că este important să le răsfățăm și să le sublimăm cu o pedichiură frumoasă. Pentru a o face singură sau într-un salon, nimic nu este mai bun decât o aplicare de lac de unghii sau un nail art drăguț pentru a fi la modă până la capătul degetelor de la picioare. Dacă ți s-au prezentat recent culorile la modă de oje pentru această vară, cum rămâne cu unghiile de la picioare?

Ce culoare ar trebui să alegi pentru unghiile de la picioare în această vară?

Îți dezvăluim cele mai tari ide pentru această vară.

Culori clasice

Cine a spus că clasicul este depășit? În orice caz, nu noi! Pentru o pedichiură drăguță și simplă, nimic mai bun decât o culoare clasică a unghiilor precum roșu. Intensă și strălucitoare, această culoare îi face întotdeauna pe toți să fie de acord. Pentru un aspect ceva mai sobru, optăm pentru culorile nude, uneori roz sau maro, care funcționează tot timpul anului și îți vor pune în evidență bronzul frumos.

Culori vibrante și strălucitoare

În 2023, nu ne mai este frică să purtăm culori intense și vii, pe mâini ca și pe picioare! Verdele, albastrul, galbenul sau portocaliul ne vor dicta aspectul. O modalitate de a străluci cu o mie de lumini, zi și noapte. Pe langa faptul ca sunt pline de inspiratie, aceste culori se potrivesc perfect cu tenul bronzat pe care ni-l aduc razele soarelui (dupa ce ne-am pus crema de protectie , desigur!).

Nail art original

De ce să te mulțumești cu un lac simplu când poți să te distrezi și să optezi pentru o pedichiură frumoasă? Acesta este un mod simplu și original de a înfrumuseța orice pedichiură. Cu strasuri de lipit sau jucându-te cu diferite culori pentru a obține un efect marmorat, nu există reguli! Important este să lași creativitatea și dorințele să vorbească. Pentru un look atât original, cât și versatil, alege o pedichiură în stil „manichiură franțuzească”, ușor de combinat cu același aspect pe mâini.

 

Sursa: Tabu.RO

Articolul precedentNicolae Ciucă: Dosarul cu şină, emblematic pentru lupta românilor cu hăţişul birocraţiei, eliminat în urma unei inițiative PNL
Articolul următorCum să te îmbraci când este foarte cald