Călători blocați în câmp, ore în șir, luni seara, după ce locomotiva unui tren Interregio s-a defectat. Vorbim despre nu mai puțin de șase ore, timp în care oamenii nu au avut altă opțiune decât să aștepte. Motivele întârzierilor sunt investigate, spun reprezentanții CFR, și le cer scuze călătorilor.

Trenul Interregio IR 472 București – Budapesta a rămas blocat în câmp, în miez de noapte, mai bine de șase ore după defectarea locomotivei, relatează Ziare.com.  

Mai mulți pasageri ai trenului IR 472 București-Budapesta, plecat din București luni seara la ora 18.25 și defectat în zona localității Sercaia, județul Brașov, s-au plâns că au fost lăsați să aștepte ore întregi fără să li se ofere explicații referitoare la motivele întârzierii și durata oprii.

Abia marți dimineața CFR Călători a oferit informații legate de acet incident. Astfel aflăm că circulația feroviară a fost reluată după 380 de minute, ceea ce înseamnă o întârziere de peste șase ore.

„CFR Călători informează că în cursul acestei nopți, între stațiile Șercaia și Făgăraș s-a produs o defectare la locomotiva trenului IR 472 care circulă pe ruta București Nord – Curtici – Budapesta.

A fost necesară intervenția unei locomotive de ajutor pentru continuarea călătoriei, ceea ce a generat o întârziere semnificativă, de 380 minute la plecarea din stația Șercaia. Călătorilor li se vor oferi apă în stația Sibiu. Cauzele care au generat această situație vor fi stabilite de o comisie de cercetare. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate”, a anunțat CFR Călători.

Marți dimineața, la ora 8.30, trenul București-Budapesta a plecat din Orăștie cu o întârziere de 411 minute, ceea ce înseamnă o întârziere de aproape șapte ore, mai scrie sursa citată.

Articolul precedentCaniculă peste România – Temperaturi de peste 36 de grade lovesc țara noastră – Informarea ANM
Articolul următorCOD GALBEN de instabilitate atmosferică în zona montană a României