Serviciul de securitate al dictatorului nord coreean Kim Jong Un are grijă la absolut toate aspectele șefului lor suprem. Iar sănătatea și pericolele la adresa lui trebuie să fie îndepărtate din fașă. Așa că…un scaun bine șters evită o catastrofă „inimaginabilă” pentru oamenii lui.

O înregistrare video publicată de ziar arată un oficial de securitate nord-coreean cu mănuşi albe care şterge scrupulos scaunul negru al lui Kim şi pulverizează în jur o substanţă neidentificată.

Nord-coreeanul a pulverizat substanţa şi a şters scaunul, mânerele, picioarele şi chiar zona din jurul scaunului, în timp ce o gardă de corp de la Kremlin privea uşor uimit. Un alt membru de securitate nord-coreean i-a dat apoi un fel de ordin celui care dezinfecta. Natura ordinului a fost neclară.

“Scaunul s-a dovedit a fi subiectul celei mai mari preocupări a părţii nord-coreene”, a scris corespondentul Kommersant la Kremlin, Andrei Kolesnikov.

Se pare că forţele de securitate ale lui Kim – peste 100 de persoane – au fost nemulţumite de primul scaun şi un altul – exact la fel – a fost adus de partea rusă, potrivit Kommersant. “Apoi, un angajat nord-coreean a şters scaunul destinat lui Kim Jong Un timp de mai multe minute, fără să se oprească, purtând mănuşi albe: judecând după miros, l-a dezinfectat”, a precizat Kommersant, unul dintre cele mai importante ziare din Rusia.

Video, AICI

Sursa: Newsinn

Articolul precedentPrețurile medicamentelor au explodat din nou
Articolul următorMinisterul Educației NU are bani pentru plata salariilor profesorilor pentru luna septembrie! S-a cerut ajutorul Guvernului