Un nou incident a avut loc la Petromidia. O explozie a fost auzită de martori și ulterior a izbucnit un incendiu – Fumul poate fi văzut de la mai mulți kilometri distanță.

Primele informații comunicate de ISU: “Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, iar pentru gestionarea cu eficiență a misiunii de stingere, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Totodată, la nivelul județului Constanța a fost crescută capacitatea operațională, prin suplimentarea personalului de serviciu cu cel aflat în turele libere. 

Pentru optimizarea misiunii de răspuns, din ordinul inspectorului general al IGSU, forțele  din teren vor fi suplimentate cu 5 autospeciale de stingere, respectiv 2 din județul Călărași, 2 din județul Ialomița și 1 din județul Tulcea.”

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 21 iunie a.c., în jurul orei 15.00 la Petromidia, acolo unde a izbucnit un nou incendiu.

Din primele informații un incendiu a izbucnit în urma unei explozii.

Conform ISU, către Petromidia se deplasează mai multe achipaje de intervenţie.

”Un incendiu a izbucnit la Rafinăria Petromidia, miercuri după amiază, iar pompierii se deplasează la faţa locului. Deocamdată nu sunt cunoscute alte informaţii despre ce s-a petrecut la Rafinăria Petromidia”, transmite ISU.

Autoritățile din Năvodari au menționat că este posibil să fie activat planul roșu. Muncitorii au fost evacuați de urgență.

Sursa realitatea.net

Articolul precedentCristian Popescu Piedone, ELIBERAT din închisoare! A fost ACHITAT pentru abuz în serviciu în dosarul Colectiv
Articolul următorEchipele românești și-au aflat adversarele din preliminariile cupelor europene!