Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a declarat, vineri, că nu s-a luat o decizie la nivel de partid cu privire la candidatura sa la prezidenţiale din 2024.

 Liderul liberalilor a subliniat însă că nu se dă înapoi de la nicio responsabilitate, menționând că “nu poţi să ceri unui partid să vină să câştige alegerile şi preşedintele partidului să se dea la o parte”.

“Când va veni vremea, vom vorbi despre toate. Dumneavoastră, celor de la Olt, ca şi celor de la Dolj, le pot spune că în momentul de faţă PNL, cu toţi oamenii care sunt aici, PNL are cea mai valoroasă resursă umană, are capacitatea, are potenţialul (…), poate să îşi asume abordarea şi câştigarea alegerilor în 2024, pornind inclusiv de la premisa rezultatelor din ciclul electoral trecut. Ca atare, nu poţi să ceri unui partid să vină să câştige alegerile şi preşedintele partidului să se dea la o parte. Doar că la acest moment nu s-a stabilit nimic, pentru că o astfel de decizie se ia în forurile partidului, există o decizie la nivel de partid şi atunci o vom anunţa. Dar, cu certitudine, nu ne dăm înapoi de la nicio responsabilitate”, a afirmat Ciucă, la Slatina, unde a participat la întâlnirea Ligii Aleşilor Locali PNL din regiunea Sud-Vest Oltenia şi a susţinut o conferinţă de presă.

La finalul lunii noiembrie, Nicolae Ciucă a mai afirma, referitor la o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidenţiale, că dacă PNL îi va cere să candideze, el nu va putea să refuze, din moment ce a cerut partidului să meargă în alegeri pe cont propriu.

Articolul precedentCum va fi vremea în weekend – Ultimele date de la ANM
Articolul următorLigia Deca anunță că este posibilă o majorare cu 20% a salariilor din învățământ. Care este condiția