Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a preluat ancheta în cazul militarului francez găsit mort duminică într-o cameră de hotel din Capitală. Trupul subofițerului este deja la IML. 

Cercetarea la faţa locului este efectuată de Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, sub supravegherea unui procuror militar.

Camerista care l-a găsit pe bărbat a fost deja audiată. Ultima dată, militarul a fost văzut în cursul zilei de vineri.

Un subofițer francez a fost găsit mort în camera din București. Potrivit unor surse, prima ipoteză avută în vedere este sinuciderea, dar nu a fost lăsat un bilet de adio.

Potrivit acestora, la fața locului nu au fost descoperite urme de forțare a ușii de la intrarea, care era încuiată pe dinăuntru, iar în interior nu au fost observate urme de răvășire.

Victima, un bărbat în vârstă de 41 de ani, era militar în cadrul Forțelor Armate Franceze. El s-a cazat împreună cu alți camarazi la hotelul respectiv, la data de 3 noiembrie, camerele fiind rezervate până la data de 3 ianuarie anul viitor.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentAlegeri în SUA: Biden avertizează că o victorie a republicanilor poate slăbi democraţia
Articolul următorCum încearcă Rusia să schimbe puterea în Republica Moldova. A opta duminică de proteste cu mii de oameni pe străzi