Fostul șef al Serviciului de Protecție și Pază, Dumitru Iliescu, aruncă bomba în scandalul momentului. Generalul cu patru stele a declarat în exclusivitate la Realitatea PLUS că ambasadele s-au implicat în alegerile din România. Mai mult, acesta mai spune că atât Clotilde Armand, cât și Diana Șoșoacă au fost susținute în aceste alegeri de forțele străine care au un interes major în politica românească. 

“Noi am avut informatia asta inainte sa apara informatia ca s-au dus la cele 2 ambasade cele 2 candidate. 

Șoșoacă a dat fuga la Ambasada Rusiei ca să anunțe că a câștigat mandat de europarlamentar

Lucrurile trebuie privite intr un context mai general pentru a intelege de ce au fost asemenea actiuni si de ce li s-au permis ambasadorilor sa isi depaseasca mandatele. Pentru ca si-au depasit clar mandatele, nu au respectat regulile internationale privind amestecul in problemele interne ale statelor respective, ceea ce e de neconceput, insa la noi s-a intamplat acest lucru.

Gușă: Marcel Ciolacu trebuie să ceară lămuriri, ce căuta Clotilde Armand la Ambasada SUA – VIDEO

Romania a devenit si ea o zona de interes si geostrategic si geopolitic, din punct de vedere al resurselor si din perspectiva derularii unor actiuni catre zona de est”, a declarat fostul sef de la STS.

Articolul precedentKievul ia în considerare participarea Rusiei la următorul summit de pace
Articolul următorCulisele Statului Paralel. INTERVIU cu Ion Alexandru, omul de afaceri chinez implicat în dosarul generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă