Un accident feroviar cumplit a avut loc în Italia. Cinci muncitori care efectuau lucrări de întreținere a căii ferate au murit după ce au fost loviți de un tren de mare viteză. Alți doi muncitori au fost răniți și se află în prezent internați în spital, sub supraveghere medicală. Detaliile legate de modul în care au fost descoperite trupurile neînsuflețite ale acestora sunt absolut cutremurătoare. Urmează informații cu puternic impact emoțional!

Un accident feroviar cumplit a avut loc pe linia Torino-Milano, în apropiere de gara Brandizzo (Piemonte) din Italia. 

Cinci muncitori au decedat pe loc după ce au fost loviți de un tren de mare viteză, menționează Rai News. Alți doi muncitori care au supraviețuit accidentului se află în prezent internați în spital, sub observație medicală.

Conform autorităților, trenul circula cu o viteză de 160 km/h în momentul accidentului. Muncitorii efectuau lucrări de înlocuire a unor porțiuni de șine în apropierea stației Brandizzo.

Cauzele accidentului sunt încă clare, imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale gării fiind în curs de analiză de către procuratură. Salvatorii au găsit rămășițe umane chiar și la 300 de metri de locul accidentului.

Într-o declarație oficială, Rete ferroviaria italiana (Rfi) și-a exprimat „profundul regret față de evenimentele tragice” și a transmis condoleanțe familiilor victimelor, scrie rotalianul.ro care citează rainews.it.

Potrivit unor surse, mecanicul de locomotivă urma să fie cel mai probabil interogat în cursul acestei dimineți.

Articolul precedentȘoc la Londra. Ministrul Apărării, Ben Wallace, și-a dat demisia
Articolul următorMesajul Președintelui României, Klaus Iohannis, cu prilejul Zilei Limbii Române