Pentru trei zodii, luna august se anunță una toridă și în plan sentimental. Cu sau fără legătură cu prezența pe o plajă sau la orice alt eveniment care presupune o ținută cât mai lejeră, este posibil să-și întâlnească iubirea vieții.

Balanță este una dintre zodiile norocoase în dragoste, în luna august.

Nativii vor avea parte de o surpriză colosală, descoperindu-și sufletul pereche. „Minunea” se va întâmpla după jumătatea lunii, când Balanțele vor deveni mai sociabile și vor începe să acorde mai multă importanță persoanelor din jur. Dacă totul merge bine, s-ar putea lăsa chiar și cu o cerere în căsătorie.

Vărsător visează la marea iubire, cu practica stă ceva mai prost

Nativii speră și ei să întâlnească marea iubire, iar luna august le-ar putea fi favorabilă, deoarece își vor deschide sufletele mai mult și vor permite altora să îi cunoască așa cum sunt. În cele din urmă, vor realiza că alegerea pe care o vor face va fi chiar cea potrivită pentru ei. Lucrurile vor începe să se echilibreze pentru ei și se vor simți iubiți, respectați și apreciați.

Scorpionii vor un partener pe măsură

Nativii Scorpion sunt ultimii în topul celor trei zodii care își vor găsi partenerul ideal, luna aceasta. Deși se îndrăgostesc mai greu și sunt foarte atenți la toate detaliile, acești nativi reușesc să își găsească un partener pe măsură. Vor face câteva sacrificii pentru a intra în grațiile sufletului pereche, dar, în cele din urmă, își vor găsi echilibrul în plan sentimental.

Sursa: Realitatea de Adevarul Zilei

Articolul precedentScandal în Coaliție pe noile TAXE: Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, față în față după atacurile PSD-PNL – Decizii cruciale pentru români
Articolul următorBăutura care îți curăță ficatul și detoxifică organismul